Nu: bij besteding van €50 of meer, gratis verzending >> Vanaf €75 gratis verzending naar België  Volg ons op Facebook & Instagram! 

Nu: bij besteding van €50 of meer gratis verzending >>

Werking van Edelstenen

We kunnen diep geraakt worden door een edelsteen. Dat is niet alleen omdat we deze prachtige stenen zo mooi vinden. Ze kunnen ook krachten bezitten die ons kunnen helen en helderheid geven. Wanneer je een edelsteen bij je draagt, zal hij door zijn energetische vibratie trillingen afgeven die door jouw lichaam worden opgenomen. Hierdoor kan wat uit balans is, met de juiste steen, weer in balans komen. De sieraden die wij maken zijn samengesteld om de meest effectieve energie af te geven. In ons assortiment hebben wij sieraden die bestaan uit één edelsteen maar ook sieraden die bestaan uit een combinatie van meerdere edelstenen bij elkaar. Deze combinaties zijn speciaal zo samengesteld dat deze edelstenen elkaar versterken voor de juiste werking.

Armband Tijgeroog liggend op edelsteen

Vanaf 10 jaar is het mogelijk om een combinatie van edelstenen te dragen. Bij kinderen jonger dan 10 jaar adviseren wij maar 1 soort edelsteen. Kinderen kunnen gevoeliger zijn voor de werking van een edelsteen daardoor kunnen zij ook nog niet alle soorten bij zich dragen. Lees hierover meer op de pagina Edelstenen voor kinderen

Niet alleen jijzelf neemt de energetische trillingen van een edelsteen over, de edelsteen zal ook jouw energie overnemen. Daarom is het van belang dat je je stenen regelmatig reinigt en oplaadt om ze zo weer ruimte te geven voor nieuwe energie. Wanneer je een van onze sieraden koopt is het verstandig om deze eerst te reinigen voor je het gaat dragen. Lees hier meer over Edelstenen reinigen en opladen.

Nu: bij besteding van €50 of meer gratis verzending >>
Logo Maan Jewels

Zoek In onze Webshop

[aws_search_form]

Bepaal jouw maat

1. meet de omtrek van jouw pols op in cm

2. Polsomtrek + 2 à 2,5cm = armband maat

3. lees in de tabel af welke maat armband voor jou is

Tip: Meer informatie over onze maatvoering vind je op de pagina Maat Bepalen

Armband Maat

Maat Omschrijving
S – small 15cm omtrek
M – medium 17cm omtrek
L – large 19cm omtrek
XL – extra large 21cm omtrek

Laat hieronder jouw e-mail achter

Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief

Formulier succesvol verstuurd

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!