Nu: bij besteding van €50 of meer, gratis verzending >> Vanaf €75 gratis verzending naar België  Volg ons op Facebook & Instagram! 

Nu: bij besteding van €50 of meer gratis verzending >>

Teruglevering & Refund Beleid

Herroepingsrecht/ bedenktijd

Op alle producten aangeboden via de webshop van Maan Jewels geldt het herroepingsrecht m.u.v. de custom made producten (zie volgende paragraaf). U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Maan Jewels geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via refund@maanjewels.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitsluiting herroepingsrecht

De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten en diensten die door de ondernemer tot stand zijn aangebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn, of die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
In de praktijk komt dit neer op de custom made producten, die speciaal op aanvraag vervaardigd zijn in opdracht van de consument, en die met ons daarover persoonlijke communicatie, zij het via Instagram of Facebook, dan wel via de contactformulieren of e-mailadressen vermeld op deze website, hebben onderhouden. Onder custom made vallen geen producten met enkel een afwijkende maatvoering.

Garantie

Op al onze sieraden zit 3 maanden garantie, tenzij anders aangegeven. Als uw product stukgaat binnen de garantieperiode en het defect is te wijten aan een productiefout, dan repareren we dit kosteloos. U betaalt dan alleen de verzendkosten om het product naar ons toe te sturen. Stuur een email naar refund@maanjewels.com als u denkt dat uw product onder de garantie valt en vermeld daarbij het defect, met bijbehorende foto en een kopie van het aankoopbewijs.

Modelformulier voor herroeping

Download hier het modelformulier voor herroeping en voeg deze uitgeprint en ingevuld bij uw product ten tijde van terugsturen, of vul deze digitaal in en stuur deze naar refund@maanjewels.com.25

Nu: bij besteding van €50 of meer gratis verzending >>
Logo Maan Jewels

Zoek In onze Webshop

[aws_search_form]

Bepaal jouw maat

1. meet de omtrek van jouw pols op in cm

2. Polsomtrek + 2 à 2,5cm = armband maat

3. lees in de tabel af welke maat armband voor jou is

Tip: Meer informatie over onze maatvoering vind je op de pagina Maat Bepalen

Armband Maat

Maat Omschrijving
S – small 15cm omtrek
M – medium 17cm omtrek
L – large 19cm omtrek
XL – extra large 21cm omtrek

Laat hieronder jouw e-mail achter

Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief

Formulier succesvol verstuurd

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!