Nu: bij besteding van €50 of meer, gratis verzending >> Vanaf €75 gratis verzending naar België  Volg ons op Facebook & Instagram! 

Nu: bij besteding van €50 of meer gratis verzending >>

Edelstenen voor Kinderen

Kinderen zijn puur en kunnen nog heel gevoelig zijn. Zij staan enorm open om energieën van hun omgeving te ontvangen. Wij adviseren vanaf 4 jaar één edelsteen per keer te dragen. Vanaf 10 jaar adviseren wij voorzichtig meerdere edelstenen te combineren. Soms is het lastig om een kind een sieraad te laten dragen. Een oplossing hiervoor is om het sieraad in de broekzak te stoppen of om op het nachtkastje/kussen te leggen.

Edelstenen voor kinderen vanaf 4 jaar:

Amethist:

Hij zorgt voor rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Een amethist naast je bed is een goed idee voor slechte slapers want deze edelsteen kan fijn zijn voor beter in te slapen. Deze steen is ideaal voor kinderen met slaapproblemen of nachtmerries. Hij kan verdriet en heimwee verminderen.

Armband Amethist goud (15cm)
Armband Rozenkwarts 6+

Rozenkwarts:

Trekt liefde aan. Hij helpt je om lief te hebben, je open te stellen en voor het ontvangen van liefde. De rozenkwarts kan je fantasie en creativiteit versterken, bevordert geestelijke groei en zelfrespect. Deze steen werkt kalmerend bij angst en bevordert rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies.

Groene Aventurijn:

Heeft een kalmerende werking en geeft rust en een gevoel van welbevinden. Door deze steen te dragen of in je buurt te hebben, komen je emoties meer in balans. Daarnaast geeft de steen inspiratie en stimuleert hij creativiteit. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, maakt je geduldiger, toleranter, positiever en empathischer. Groene Aventurijn helpt te vinden wat voor jou het beste is, van welke dingen je blij en gelukkig wordt. Onrustige gedachten komen door deze steen meer tot rust. De steen vergroot wilskracht en besluitvaardigheid. Verkeer je vaak in een negatieve omgeving? Aventurijn beschermt je tegen negatieve energieën.

Armband Aventurijn goud (15cm)

Labradoriet:

Is een krachtige beschermer. Deze steen kan je helpen om je te beschermen tegen negatieve energie. Hij kan je ondersteunen om voor jezelf te kiezen en om verantwoordelijkheid te nemen. Deze steen stimuleert je fantasie, laat je in je eigen kracht staan en je eigen pad te bewandelen. De labradoriet is een fijne steen om je te schermen tegen alle indrukken en energie van anderen en daardoor zeer geschikt voor (HSP) kinderen.

Lapis lazuli:

Helpt je je eigen mening en emoties te uiten. Deze steen maakt je optimistisch en kan angsten verminderen. De lapis lazuli wordt vaak geassocieerd met wijsheid, bezinning, verdieping en stimuleert de persoonlijke groei.

Tijgeroog:

Stimuleert kracht, werkt beschermend, geeft vertrouwen en verminderd faalangst en overprikkeling. De tijgeroog trekt voorspoed en succes aan, versterkt moed, doorzettingsvermogen en besluitvaardigheid. Hij maakt productief, helpt je te concentreren, zet aan tot actie en is daardoor een fijne steen om te dragen bij studie en examens.

Labradoriet

Lapis Lazuli

Tijgeroog

Citrien :

Is een sterk zuiverende steen. Hij werkt opbeuren, trekt voorspoed en geluk aan, geeft moed, energie en helpt je je persoonlijk kracht te (her)vinden. De citrien stimuleert eigenschappen als zelfvertrouwen, eigenwaarde, creativiteit en kan je helpen om je levensvreugde terug te vinden.

Zwarte Toermalijn:

Is een goede beschermer. Deze steen beschermt je tegen negatieve energie, en stralingen van buiten af. Hij vermindert angst, bevordert ontspanning, helpt je aarden, geeft kracht en zelfverzekerdheid.

Citrien

Zwarte Toermalijn

Nu: bij besteding van €50 of meer gratis verzending >>
Logo Maan Jewels

Zoek In onze Webshop

[aws_search_form]

Bepaal jouw maat

1. meet de omtrek van jouw pols op in cm

2. Polsomtrek + 2 à 2,5cm = armband maat

3. lees in de tabel af welke maat armband voor jou is

Tip: Meer informatie over onze maatvoering vind je op de pagina Maat Bepalen

Armband Maat

Maat Omschrijving
S – small 15cm omtrek
M – medium 17cm omtrek
L – large 19cm omtrek
XL – extra large 21cm omtrek

Laat hieronder jouw e-mail achter

Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief

Formulier succesvol verstuurd

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!